Ovčinnikov sa obesil v hotelovej izbe, dôvody smrti nejasné

NETKY.SK • 30 August 2012, 11:24 • 2 min
Ovčinnikov sa obesil v hotelovej izbe, dôvody smrti nejasné

Ovčinnikov sa obesil v hotelovej izbe, dôvody smrti nejasné - Ostatné športy Tréner ruských volejbalistiek na OH 2012 v Londýne Sergej Ovčinnikov sa počas sústredenia v Chorvátsku obesil v hotelovej izbe. Informovali o tom viaceré chorvátske média.

slovakia

left justify in out

imgTréner ruských volejbalistiek na OH 2012 v Londýne Sergej Ovčinnikov sa počas sústredenia v Chorvátsku obesil v hotelovej izbe. Informovali o tom viaceré chorvátske média.
      Ovčinnikov bol v chorvátskom meste Poreč s tímom Dinama Moskva, kde pôsobil ako hlavný kormidelník. Dôvody jeho smrti zatiaľ nie sú známe. 
      Štyridsaťtriročný Rus bol lodivodom ženského výberu na olympiáde 2012 v Londýne. Jeho zverenkyne nestačili vo štvrťfinále olympijského turnaja na neskoršie víťazky z Brazílie, hoci mali k dispozícii šesť mečbalov. Ovčinnikova pochovajú v jeho rodnom meste Jaroslavli, kde v súčasnosti žije aj jeho žena a dve deti.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies