Otvorených je 99,9 percenta odberných miest, na jednom však došlo ku krádeží antigénových testov!

NETKY.SK • 8 November 2020, 10:21 • 2 min
Otvorených je 99,9 percenta odberných miest, na jednom však došlo ku krádeží antigénových testov!

BRATISLAVA - V rámci druhého dňa druhého kola celoplošného testovania obyvateľstva na koronavírus je momentálne otvorených 99,96 percenta odberných miest.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vo svojom príspevku na sociálnej sieti to napísal minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO). „Žiaľ, dnes 100 percent pravdepodobne ani nedokážeme otvoriť, keďže ráno o 07:10 bolo zistené vylomenie vchodových dverí na odberovom mieste Materská škola v časti Medvedzie, mesto Tvrdošín. Páchateľ vnikol cez zadný vchod, kde násilím prekonal plastové dvere, odcudzil 750 antigénových testov, 20 overalov, 20 respirátorov a 350 rukavíc. Stále prebieha obhliadka miesta činu. Certifikáty boli uložené v inej miestnosti, k nim sa páchateľ nedostal,” uviedol minister. Dodal, že celou vecou sa už zaoberá polícia.

Druhé kolo celoplošného testovania aktuálne prebieha v 45 okresoch Slovenska. Občania sa môžu dať otestovať v čase od 8:00 do 20:00.

 

"V nedeľu ráno polícia v Tvrdošíne prijala oznámenie o krádeži vlámaním do odberného miesta v priestoroch materskej škôlky na sídlisku Medvedzie. Z miesta boli odcudzené dezinfekčné prostriedky, ochranné pomôcky a testy na COVID-19. Po zdokumentovaní skutku bude odberné miestoopäť pripravené na testovanie," informovala polícia v príspevku na Facebooku.

 

 

Prečítajte si tiež: Prvá bilancia druhého kola celoplošného testovania je zatiaľ veľmi priaznivá, antigénové testy odhalili viac ako 3,5 tisíca infikovaných



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies