Otvorenie tuningovej sezóny 2014

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 12:00 • 2 min
Otvorenie tuningovej sezóny 2014

BRATISLAVA – už tradične sa v posledný deň bratislavského autosalónu otvárala tuningová sezóna. Napriek peknému počasiu a sprievodnej súťaži v dB Drag Racingu prišlo menej vyladených automobilov ako minulý rok.

slovakia

left justify in out

Viacerými návštevníkmi kritizovaná klesajúca úroveň Autosalónu a absencia niektorých renomovaných značiek (napr. Audi, Renault či Lexus) sa nepriamo preniesla aj na tradičné otvorenie tuningovej sezóny. V príjemnom jarnom počasí si do bratislavskej Incheby našlo cestu menšie množstvo upravených vozidiel, než by si oficiálny začiatok sezóny zaslúžil.

 

Napriek tomu sme pri našej nedeľnej návšteve vybrali niekoľko zaujímavých exponátov ako napríklad Jaguar S-Type na zlatých diskoch Kahn Cosworth, viaceré autá s netradične upraveným povrchom karosérie, zbierku východoeurópskych klasík na čele s nádhernými „žigulákmi“, krásny VW Transporter v štýle Rat Style či plechové monštrum s dvojkolesovými nápravami vychádzajúce zo Škody Favorit.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies