Otváracie hodiny obchodných reťazcov počas Veľkej noci

NETKY.SK • 29 Marec 2021, 10:12 • 2 min
Otváracie hodiny obchodných reťazcov počas Veľkej noci

SLOVENSKO - V piatok, nedeľu a pondelok cez veľkonočné sviatky v obchodných reťazcoch Billa, Kaufland a Lidl Slováci nenakúpia.

slovakia

left justify in out

Pred veľkonočnými sviatkami bude mať Billa otvorené v štandardných otváracích hodinách. Väčšina jej predajní je otvorená v čase od 7:00 do 20:00. V piatok, nedeľu a v pondelok bude mať Billa zatvorené. V sobotu bude mať Billa otvorenú väčšinu predajní tiež od 7:00 do 20:00.

 

img

 

Kaufland bude mať otvorené len vo štvrtok a sobotu, v rovnakých otváracích hodinách ako Billa. Aj Lidl je počas troch dní zatvorený a otvorené má vo štvrtok a sobotu od 6:30 do 20:00. V utorok sa jeho obchody otvoria od 7:00.

 

Počas Veľkého piatka, Veľkonočnej nedele a Veľkonočného pondelka budú zatvorené aj všetky predajne COOP Jednoty. Otváracie hodiny ostatné dni je však podľa spoločnosti pre viac ako 2 000 predajní ťažké konkretizovať. Všetky však budú zverejnené na vchodových dverách jednotlivých prevádzok.

 

Spoločnosť Metro nie je obchodným reťazcom a má počas Veľkej noci otvorené všetky dni okrem nedele. V piatok a sobotu tam zákazníci nakúpia od 8:00 do 20:00 a v pondelok od 10:00 do 20:00. Zlatí a strieborní partneri Metra budú môcť jeho predajne navštíviť v piatok a sobotu už od 7:00, resp. 6:00. V pondelok potom podobne ako bežní zákazníci od 10:00. Čerpacie stanice Metra budú mať otváracie hodiny počas Veľkej noci rovnaké ako otváracie hodiny predajní pre zlatých a strieborných partnerov.

 

Otváracie hodiny obchodného reťazca Tesco zatiaľ nepoznáme. V prípade zistenia nových informácií budeme správu aktualizovať.

 

Súvisiaci článok: REPORTÁŽ: Opatrenia sa počas Veľkonočných sviatkov sprísňovať nebudú. Odborníci predstavili symbolické desatoro



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies