Otvárací ceremoniál zatiaľ so 44 hlavami štátov

NETKY.SK • 5 Február 2014, 18:53 • 2 min
Otvárací ceremoniál zatiaľ so 44 hlavami štátov

SOČI - O svojej neúčasti už skôr informovali americký prezident Barack Obama, jeho francúzsky kolega Francois Hollande či britský ministerský predseda David Cameron.

slovakia

left justify in out

Na piatkovom otváracom ceremoniáli XXII. zimných olympijských hier v Soči sa zúčastní dovedna 44 hláv štátov. V stredu o tom informoval hovorca ruského prezidenta Vladimira Putina Dmitrij Peskov. „Vychádzame z čísel, ktoré sa ku mne dostali. Piatkový ceremoniál poctí návštevou 44 lídrov svojich krajín, spolu s účasťami na niektorom zo športových podujatí by ich malo byť približne šesťdesiat. Každý deň sa však cifry menia. Niekto sa ohlási, niekto zruší účasť. Definitívne to teda budeme vedieť až po skončení ZOH,“ povedal Peskov v rozhovore pre Kommersant FM.

Ako je známe, o svojej neúčasti už skôr informovali americký prezident Barack Obama, jeho francúzsky kolega Francois Hollande či britský ministerský predseda David Cameron.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies