Otvárací ceremoniál si nenechá ujsť ani Putin, šampionát pompézne otvoria tieto hviezdy

NETKY.SK • 11 Jún 2018, 10:07 • 2 min
Otvárací ceremoniál si nenechá ujsť ani Putin, šampionát pompézne otvoria tieto hviezdy

Moskva - Britská popová hviezda Robbie Williams a bývalý brazílsky futbalový reprezentant Ronaldo budú súčasťou slávnostného otvorenia MS v Rusku.

slovakia

left justify in out

Svetový šampionát odštartuje vo štvrtok 14. júna o 17.00 h v Moskve otváracím zápasom Rusko - Saudská Arábia. Pol hodinu predtým by sa mal na štadióne Lužniki začať otvárací ceremoniál. "Počas kariéry som zažil množstvo koncertov, ale vystupovať pred 80-tisíc futbalovými fanúšikmi, to prekračuje moje sny," povedal Williams pre oficiálny web Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).

 

Spolu s Williamsom sa na pódiu predstaví aj ruská operná speváčka Aida Garifullinová, ktorá v súčasnosti účinkuje vo viedenskej štátnej opere.

Ronaldo uviedol, že otvárací ceremoniál bol pre neho vždy niečím výnimočným.

 

"Nikto nevie, čo sa stane v najbližších štyroch týždňoch, ale toto si bude pamätať každý," vyhlásil bývalý obývaný kanonier a dvojnásobný majster sveta v drese "kanárikov". Očakáva sa, že na otvárací ceremoniál príde aj ruský prezident Vladimir Putin.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies