Ottawa si údajne brúsi zuby na Gáboríka

NETKY.SK • 27 Jún 2011, 09:39 • 2 min
Ottawa si údajne brúsi zuby na Gáboríka

Ottawa si údajne brúsi zuby na Gáboríka - Hokej Tím zámorskej NHL Ottawa Senators je zatiaľ na prestupovom posezónnom trhu málo aktívny, podľa denníka Ottawa Citizen je však prioritou manažmentu príchod špičkového útočníka. Veľkým úlovkom by vraj mohlo by

slovakia

left justify in out

img

Tím zámorskej NHL Ottawa Senators je zatiaľ na prestupovom posezónnom trhu málo aktívny, podľa denníka Ottawa Citizen je však prioritou manažmentu príchod špičkového útočníka. Veľkým úlovkom by vraj mohlo byť angažovanie Mariána Gáboríka z NY Rangers.
      Ľavý krídelník Gáborík až v šiestich sezónach v NHL prekonal tridsaťgólovú hranicu a v uplynulom období nie príliš výrazných "senátorov" môže znamenať v budúcom ročníku nový impulz.
      Otázkou kanadských novinárov zostáva, či nie je príliš veľkým rizikom angažovať hráča, ktorému zostáva v Rangers trojročný kontrakt v hodnote 22,5 milióna dolárov a ktorého celá kariéra v zámorí je popretkávaná častými zraneniami.
      Ottawa by pravdepodobne ponúkla za slovenského ostrostrelca na výmenu českého obrancu Filipa Kubu, ktorý má v kanadskom tíme ešte ročnú zmluvu na 3,7 milióna dolárov. "Stále je v hre viacero možností," nekonkretizoval prestupovú politiku generálny manažér Senators Bryan Murray.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies