Otrasný nález: V Bitcevskom parku pri Moskve našli zohavenú mŕtvolu ženy

NETKY.SK • 7 Október 2013, 16:10 • 2 min
Otrasný nález: V Bitcevskom parku pri Moskve našli zohavenú mŕtvolu ženy

MOSKVA - Zohavenú mŕtvolu ženy našla polícia v Moskve na okraji Bitcevského lesoparku. Informovala o tom dnes agentúra RIA Novosti.

slovakia

left justify in out

Mŕtvola približne 20-ročnej mladej ženy javila podľa polície známky násilia, chýbali jej vlasy, mala odrezané ucho a utrpela niekoľko zranení na krku a iných častiach tela. Ženino telo našli obalené lepiacou páskou v kartónovej škatuli v nedeľu. K vražde pravdepodobne došlo o deň skôr.

Polícia uviedla, že vo vrecku obete objavila lístok, ktorý by mohol pomôcť pri identifikácii páchateľa vraždy. Žena naň napísala, že zatiaľ neznámy útočník ju viackrát znásilnil. Rozľahlý Bitcevskij lesopark na južnom okraji Moskvy je miestom, kde v rokoch 2001-2006 spáchal väčšinu zo svojich vrážd Alexander Pičuškin, jeden z najväčších sériových vrahov v dejinách Ruska, prezývaný aj "šachovnicový vrah". 

Prezývku "šachovnicový vrah" si Pičuškin vyslúžil tým, že svoje obete počítal na šachovnici, ktorá má 64 políčok, čo bol aj počet ľudí, ktorých plánoval zabiť. Svoje nič netušiace obete nalákal do lesa s tým, že im dá napiť vodky a potom ich rôznymi predmetmi ubil na smrť. Napokon mu dokázali 49 vrážd a v roku 2007 ho odsúdili na doživotie.

Mŕtve telo ženy s odrezanými prstami sa v Bitcevskom parku našlo aj v auguste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies