Otrasný nález pri Bratislave: Mafiánska poprava bieleho koňa?!

NETKY.SK • 20 Február 2017, 10:26 • 2 min
Otrasný nález pri Bratislave: Mafiánska poprava bieleho koňa?!

BRATISLAVA – Hororový nález neďaleko Bratislavy! V piatok (17.2.) podvečer náhodní okoloidúci našli v lese pri obci Most pri Bratislave kovový sud.

slovakia

left justify in out

Polícia v ňom našli zabetónované ľudské pozostatky. Polícia vyslala na miesto potápača, ktorý našiel na dne Malého Dunaja ďalšie dôkazy, ktoré môžu svedčiť o tom, že sa v sude nachádza telo tzv. bieleho koňa.

 

Celý prípad vyšetruje Národná kriminálna agentúra (NAKA). Sud nájdený pri obci Most pri Bratislave previezli na expertízu do univerzitnej nemocnice v Bratislave na Oddelenie súdneho lekárstva a patologickej anatómie. Podľa denníka Nový Čas bolo telo človeka v sude zaliate betónom.

 

Ako dlho bol sud v Malom Dunaji a ako s prípadom súvisí trezor, ktorý ležal len pár metrov od neho, nie je nateraz jasné. Na dne Malého Dunaja našiel potápač športovú tašku, v ktorej sa nachádzali pokladnice, v ktorých boli občianske, vodičské preukazy a peňaženky. Našli dokonca aj mobilný telefón.

 

img

 

Polícia však nevie, či nájdené predmety súvisia s mŕtvolou. Jednou z možností je aj mafiánska poprava jedného z takzvaných bielych koní, ktorých od roku 1998 popravili až 113.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies