Otrasný nález na východe Ukrajiny: V Krasnoarmijsku našli telá takmer troch stoviek znásilnených žien!

NETKY.SK • 31 Október 2014, 14:50 • 2 min
Otrasný nález na východe Ukrajiny: V Krasnoarmijsku našli telá takmer troch stoviek znásilnených žien!

DONECK - Telá 286 žien objavili vo východoukrajinskom meste Krasnoarmijsk, pričom takmer 400 ďalších žien vo veku 18-25 rokov je nezvestných. Oznámil to dnes premiér samozvanej Doneckej ľudovej republiky (DĽR) Alexandr Zacharčenko, ktorého citovala agentúra RIA Novosti.

slovakia

left justify in out

"V Krasnoarmijsku, kde majú základňu ukrajinské sily, je nezvestných približne 400 žien vo veku 18-25 rokov. V meste bolo objavených 286 tiel znásilnených žien," uviedol Zacharčenko. 

 

Krasnoarmijsk sa nachádza zhruba 45 kilometrov severozápadne od Donecka, metropoly tejto povstaleckej republiky.

 

Ozbrojený konflikt v juhovýchodných oblastiach Ukrajiny vypukol v apríli, keď ukrajinské sily odštartovali vojenskú operáciu proti stúpencom nezávislosti Donbasu, nesúhlasiacim s februárovým "pučom" v Kyjeve, píše RIA Novosti. Znepriatelené strany sa dohodli na prímerí 5. septembra, vzájomne sa však obviňujú z jeho porušovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies