Otrasný nález: Na brehu Dunaja našli telo mŕtvej ženy, polícia pátra po totožnosti!

NETKY.SK • 29 Október 2014, 13:34 • 2 min
Otrasný nález: Na brehu Dunaja našli telo mŕtvej ženy, polícia pátra po totožnosti!

BRATISLAVA - Polícia pátra po totožnosti asi 50-ročnej ženy, ktorej telo našla ešte 23. októbra na ľavom brehu Dunaja v bratislavských Podunajských Biskupiciach.

slovakia

left justify in out

V blízkosti prvej hate krátko pred 12.00 h ležalo už bez známok života. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.
     

Žena bola plnoštíhlej postavy, vysoká 147 centimetrov, mala po ramená dlhé vlasy a na ľavej ruke medzi palcom a ukazovákom tetovanie modrej farby "Slávka". Oblečené mala čierne tesilové nohavice, hnedé vzorované ponožky, tielko bielej farby s červenými bodkami, fialový sveter, šedý predĺžený sveter na gombíky stiahnutý opaskom a na krku mala zlatú retiazku. 
     

Polícia žiada o pomoc verejnosť. Ak by mali obyvatelia akékoľvek informácie, ktoré by viedli k stotožneniu osoby, môžu sa obrátiť na ktorýkoľvek útvar Policajného zboru, alebo informácie oznámiť na bezplatnom čísle polície 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona