Otrasný nález: Fínska polícia zatkla ženu, našli u nej päť plodov mŕtvych detí

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 15:06 • 2 min
Otrasný nález: Fínska polícia zatkla ženu, našli u nej päť plodov mŕtvych detí

HELSINKI - Polícia v severofínskom meste Oulu zatkla v utorok 35-ročnú ženu po tom, ako v pivnici jej bytu našli päť mŕtvych detských plodov. Polícia vyšetruje prípad ako podozrenie z viacnásobnej vraždy.

slovakia

left justify in out

Ako pre agentúru DPA uviedol policajný inšpektor Seppo Leinonen, policajtov zalarmoval domovník potom, ako zacítil zápach z pivničných priestorov bytového domu. Policajti našli niekoľko vreciek s pozostatkami plodov v priestore patriacom žene, ktorá sa do domu nasťahovala len pred niekoľkými mesiacmi.

 

Predbežné vyšetrovanie ukázalo, že išlo o plody takmer úplne donosených detí, pričom však už javili silné znaky rozkladu. Žena sa policajtom priznala, že deti porodila pred niekoľkými rokmi, keď žila v inej časti toho istého mesta.

 

Polícia pre miestne médiá uviedla, že žena v minulosti nebola trestaná. Zároveň sa však nevyjadrila k tomu, či mala psychické problémy. Jej súčasný manžel údajne o ničom nevedel, pretože žena deti porodila ešte pred sobášom s ním.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies