Otrasný čin: Uškrtil svoju matku kvôli drogám a sexu

NETKY.SK • 7 Máj 2016, 18:14 • 2 min
Otrasný čin: Uškrtil svoju matku kvôli drogám a sexu

MOSKVA - Otrasný čin otriasol celým Ruskom. Syn miliardára uškrtil svoju matku. Dôvodom mali byť drogy a sex.

slovakia

left justify in out

Jegor, syn oligarcha Igora Sosina uškrtil svoju matku Anastasiu († 44). Tvrdil, že ho jeho matka zdrogoval a chcela po ňom sex. Za všetko môže ale pravdepodobne úplne niečo iné. Mladý vrah mal mať podľa všetkého problém s drogami. 

 

Rodina sa mu snažila pomôcť a tak jeho matka Anastasia s ním vyrazila do Kazane, aby navštívili odborníka. Ten mal miliardárskeho synčeka zbaviť závislosti na drogách. Ale "výlet" skončil tragicky.

 

Matka so synom sa ubytovali v hoteli v Kazani, kde medzi nimi neskôr došlo k hádke, ktorá skončila smrťou. Jegor svoju matku uškrtil nabíjačkou od telefónu. Personálu potom tvrdil, že ju zabil, pretože ho zdrogovala a chcela s ním mať sex.

 

Jegor počas brutálneho činu asi nebol úplne pri zmysloch. "Škrtil som ju asi pol hodiny. Keď som si bol istý, že je mŕtva, sadol som si na ňu a mlátil ju. Po celom tele aj do tváre, asi dvadsaťkrát. Plakal som, keď som ju bil, a vedel som, že ju zabíjam. Hrýzol som ju do krku a cítil jej krv v puse," povedal syn miliardára na výsluchu.

 

Jegor trpí zrejme paranoidnou schizofréniou. Ak by sa to potvrdilo, pravdepodobne by sa vyhol trestu a bol by uznaný nepríčetným. Podľa oligarchu Sosina jeho syn často trpel bludmi a nebol úplne pri zmysloch. Stále mal pocit, že ho niekto prenasleduje. Keď zabíjal svoju matku, najskôr bol úplne mimo seba, hoci si všetko pamätá.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona