Otrasný čin: Muž odrezal svojej matke hlavu, kopal ju na druhú stranu ulice!

NETKY.SK • 30 Október 2014, 12:45 • 2 min
Otrasný čin: Muž odrezal svojej matke hlavu, kopal ju na druhú stranu ulice!

NEW YORK – Otrasné! Muž odrezal svojej matke hlavu a potom ju kopal cez cestu. Túto hroznú scénu videlo na vlastné oči asi tucet okoloidúcich.

slovakia

left justify in out

Telo 66-ročnej Patricie Wardovej iba v spodnej bielizni našli na ulici pred budovou s apartmánmi v newyorskej časti Long Island. Jej hlavu našli na druhej strane ulice okolo 19:55 včera večer. Niekoľko minút po tom jej syn Derek Ward (35) spáchal samovraždu skokom pod vlak.

 

Jeden zo svedkov celej udalosti povedal: „Celé miesto činu bolo tak strašidelné, že sme si mysleli, že ide o nejaký Halloweensky žart.“ Ostatní svedkovia celej udalosti boli natoľko rozrušení, že budú potrebovať služby odborníka, aby sa z hrozného zážitku dostali.

 

Jack Imperial (41) videl celý incident z taxíku. Prezradil, že taxikárovi prišlo pri pohľade na otrasný čin zle. „Nohy obete boli na chodníku a telo bolo na ceste. Hlava bola na druhej strane ulice. Videl som už všeličo vo svojom živote, ale ešte nikdy nič takéto otrasné,“ prezradil Imperial.

 

Polícia celý prípad vyšetruje. Otázkou zostáva, či muž svoju matku zabil na ulici, alebo v apartmáne. Patricia Wardová bola Profesorkou na Univerzite vo Farmingsdale, ktorá patrí pod newyorskú štátnu univerzitu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies