Šokujúce VIDEO Žena, ktorá zabila svoje deti a muža, sa na súde usmievala a a klaňala

NETKY.SK • 7 Júl 2017, 12:18 • 2 min
Šokujúce VIDEO Žena, ktorá zabila svoje deti a muža, sa na súde usmievala a a klaňala

ATLANTA - Nečakaným správaním zaskočila sudcu a ďalšie osoby prítomné na prvom súdnom pojednávaní žena, ktorá je obvinená z úmyselného zabitia svojich štyroch detí a manžela.

slovakia

left justify in out

Na súde v Atlante v americkom štáte Georgia, ktorý sa začal len deň po tom, ako žena údajne vraždila, sa 33-ročná Isabel Martinez usmievala, ukazovala palec hore, smerom na kameru robila gestá, ktoré pripomínali objatie, spínala ruky ako pri modlitbe alebo meditácii a klaňala sa.

 



Martinez vo štvrtok krátko po tom, ako údajne skutok vykonala, sama zavolala na políciu a udala sa. Motívy jej konania zatiaľ nie sú známe. Jej piate dieťa, deväťročná dcéra, síce prežilo, ale utrpelo zranenia a jeho stav je podľa lekárov vážny.

V piatok na súde žena odmietla pridelenie právneho zástupcu. "Mojím obhajcom sú ľudia, za ktorých budem bojovať," povedala prekvapenému sudcovi. "Reprezentujem ľudí, ktorí ťažko pracujú a trpia," pokračovala.

"Je to strašný zločin, nielen smerom k obetiam, ale aj širšej rodine, susedom a komunite. Nikto nedokáže pochopiť, čo môže človeka primäť k zabitiu svojich nevinných detí a manžela," citujú médiá stanovisko miestnej polície.

Ako píše agentúra Associated Press, odborníci majú na túto problematiku iný názor a uvádzajú, že takéto činy nie sú až také ojedinelé, ako by sa mohlo zdať. Psychologička Cheryl Meyer, ktorá o tejto problematike dokonca napísala knihu, napríklad tvrdí, že zabitie dieťaťa matkou sa udeje na svete každý tretí deň, a to ide iba o známe prípady.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies