Otrasné VIDEO: Nemeckí policajti zastrelili dvoch psov priamo na ulici!

NETKY.SK • 24 September 2014, 11:27 • 2 min
Otrasné VIDEO: Nemeckí policajti zastrelili dvoch psov priamo na ulici!

BERLÍN – V nemeckom meste Rüsselheim zastrelili policajti priamo na ulici dvoch dva a pol roka starých pitbullov.

slovakia

left justify in out

Celý incident natočil na video okoloidúci a zábery nie sú vhodné pre ľudí slabšej povahy. Psi patrili majiteľovi obchodu, ktorý sa nachádza neďaleko miesta, kde zvieratá zastrelili.

 

Podľa nemeckých médií boli oba pitbully zavreté na noc v obchode, pretože majiteľovi tam prestali fungovať kamery, a tak sa rozhodol, že mu ho postrážia jeho domáci miláčikovia. Rozhodol sa správne, pretože obchod navštívil zlodej, ktorého veľké psy vystrašili. Zlodej však nechal otvorené zadné dvere, a tak sa pitbully dostali na ulicu.

 

Tam ich aj našli policajti, ktorí ich oboch zastrelili. Podľa slov majiteľa sa jeho domáci miláčikovia na ulici iba nevinne hrali a policajti ich zabili bezdôvodne.

 

Očití svedkovia však tvrdia niečo iné. Policajti sa ich snažili dostať do auta, ale psi boli na nich agresívne, tak sa rozhodli použiť služobné zbrane.

 

Video nie je vhodné pre ľudí slabšej povahy

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies