OTRASNÉ Staručkú ženu držali zavretú v klietke

NETKY.SK • 15 Január 2017, 14:18 • 2 min
OTRASNÉ Staručkú ženu držali zavretú v klietke

KUANG-SI - 92-ročná babička zažívala peklo. Držali ju zavretú v klietke a spávala na kuse dreva. Jesť dostávala iba občas a to zvieracie jedlo. Na poslednú chvíľu sa ju podarilo policajtom zachrániť.

slovakia

left justify in out

Starenka z malej dedinky Kuang-si v Číne bola väznená niekoľko rokov vo zvieracej klietke v neľudských podmienkach. Zavrel ju tam vlastný syn spolu s nevestou.

 

Stará žena bola vychudnutá na kosť a v zúboženom stave. Nikto nevie ako dlho tam bola zavretá. Je však jasné, že žila v neľudských podmienkach. Spala vonku či bolo teplo alebo zima a to na malom kúsku dreva.


Klietka bola veľká len 10 metrov štvorcových, takže sa v nej žena nemohla moc hýbať.
 

Uväznenú starenku si všimli susedia, ktorí ihneď kontaktovali políciu. Tí začali okamžite situáciu riešiť a staručkú pani zo zvieracej klietky vyslobodili.

 

Syn a nevesta skončili vo väzení. Vyhovárajú sa na to, že im žena odvrávala a nepočúvala ich, takže boli nútení ju zavrieť.

 

Momentálne leží v nemocnici a podrobuje sa rôznym vyšetreniam.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies