OTRASNÉ: Školník podpálil škôlku, zomreli deti aj učiteľka

NETKY.SK • 7 Október 2017, 10:36 • 2 min
OTRASNÉ: Školník podpálil škôlku, zomreli deti aj učiteľka

JANAÚBA - Brazíliou otriasla hrozná tragédia. Školník jednej z materských škôl polial deti aj učiteľku horľavinou a potom ich zapálil. Počet obetí je deväť.

slovakia

left justify in out

Pri vyčíňaní šialenca zahynula učiteľka, sedem detí a napokon aj on sám. Ľudia, ktorí ho poznali, ho opisujú ako bezproblémového, milého človeka.

 

Nešťastie sa odohralo v brazílskom meste Janaúba. Šialený školník polial deti horľavinou a potom škrtol zápaľkou. Sám utrpel 90% popálenín teľa a po prevoze do nemocnice zomrel.

 

Obrovskou tragédiou je zbytočná smrť siedmich malých detí, štyri vrátane učiteľky zomreli na mieste, ostatné po prevoze do nemocnice.

 

Do nemocnice previezli aj ďalších 22 zranených detí s ťažkými popáleninami. Väčšinou išlo o deti vo veku štyroch až piatich rokov.

 

Ďalších 15 detí muselo byť hospitalizovaných pretože utrpeli obrovský šok.

 

Päťdesiatročný Damião Soares dos Santos pracoval v škôlke deväť rokov a spolupracovníkmi bol označovaný za absolútne bezproblémového pána, u ktorého by nikto nečakal, že sa odhodlá k tak hroznému činu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona