Otrasné: Otec na skrytú kameru natočil ako matka ubližuje ich synovi

NETKY.SK • 28 August 2016, 09:21 • 2 min
Otrasné: Otec na skrytú kameru natočil ako matka ubližuje ich synovi

BAREILLY - Muž podozrieval svoju manželku, že ubližuje ich malému synovi. Preto nainštaloval po byte skryté kamery. To čo však zachytili ho šokovalo.

slovakia

left justify in out

Video pochádza z Indie a je na ňom natočená matka so svojim maličkým synom. Spočiatku to vyzerá, že sa budú spolu len hrať, no o pár sekúnd je všetko inak. 

 

Žena začne nevinné dieťa búchať po zadku a chrbáte. Chlapček zostáva ležať akoby bol na to zvyknutý. Po chvíli táto "krkavčia" matka prestáva ale len preto aby si napravila náramky, následne začne dieťa škrtiť.

 

Otrasné správanie matky sa vyhrotí tým, že začne malým chlapcom agresívne triasť a potom ho chytí okolo krku tak, že chlapec sa nemôže ani pohnúť.

 

Otec dieťaťa mal podozrenie, že jeho manželka týra ich spoločné dieťa preto nainštaloval po byte kamery. To čo videl ho však veľmi šokovalo a natočené zábery odovzdal na polícii.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies