OTRASNÉ: Opatrovateľka predávkovala dieťa a išla do kina

NETKY.SK • 22 Október 2017, 12:16 • 2 min
OTRASNÉ: Opatrovateľka predávkovala dieťa a išla do kina

Opatrovateľka pochádzajúca z Ohia si posedí dvadsaťdva rokov. Môže si za to sama svojím šokujúcim a nezodpovedným správaním. Namiesto toho aby strážila dieťa zverené na stráženie ho predávkovala tabletkami a odišla si kúpiť víno.

slovakia

left justify in out

Summer Shalodi pripravila o život 17- mesačné dievčatko. Jej rodičia si ju najali ako opatrovateľku s dôverou, že im postráži ich milovanú dcéru, kým nebudú doma.

 

Obyčajné stráženie sa zmenilo na obrovskú tragédiu. Summer po pár minútach stráženia zverené dievčatko predávkovala Xanaxom, liekom na upokojenie.

 

Obliekla sa a odišla z domu kúpiť si víno. Neskôr sa stretla s priateľmi a odišli do kina.

 

obrazok

 

Po dlhých šiestich hodinách sa vrátila späť do domu, kde našla nevládne telo malého dievčatka. Namiesto toho aby zavolala záchranku začala s dieťaťom triasť a strčila ho pod horúcu vodu v nádeji, že sa preberie.

 

Na súde svoj čin oľutovala a priznla si vinu. Sudkyňa však bola neoblomná a nezodpovednú opatrovateľku poslala do väzenia na 22 rokov.

 

Matka malého dievčatka, ktoré pripravilo o život opatrovateľka pojednávanie nezvládla a psychicky sa zrútila. 32-ročná "vrahyňa" pripravila o život jej jediné dieťa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies