OTRASNÉ! Novorodenca natlačila do plastovej obálky

NETKY.SK • 12 August 2017, 08:15 • 2 min
OTRASNÉ! Novorodenca natlačila do plastovej  obálky

FU-ČOU - Matku (24) pochádzajúcu z Číny vyšetruje polícia. Svoju čerstvo narodenú dcéru sa pokúsila poslať po kuriérovi do detského domova. Našťastie sa mužovi niečo nezdalo, plastovú obálku otvoril a ku svojmu zdeseniu našiel novorodenca.

slovakia

left justify in out

Dievčatko bolo okamžite prevezené do nemocnice na juhu mesta a jeho stav je našťastie stabilizovaný.

 

Prípad sa odohral vo štvrtok a matku Luo vyšetruje polícia. Luo zabalila svoju dcéru do niekoľkých plastových vriec a zavolala kuriérovi. Po tom chcela, aby dieťa doviezol do sirotinca.

 

Jemu sa zásielka nezdala a nechcel ju prevziať. Matka ale trvala na tom, nech si dieťa vezme a za žiadnych okolností nezisťuje, čo je vnútri. Muž ju našťastie neposlúchol a obálku otvoril. Cítil totiž pohyby a zvnútra sa ozývali rôzne zvuky.

 

Podľa miestnych médií bol v úplnom šoku, keď dieťa našiel. O prípade informovala CNN.

 

Nie všetky deti ale majú také šťastie. V Číne stále platí politika jedného dieťaťa a dievčatká rodičia z chudobných rodín často zabíjajú alebo sa ich pokúšajú predať. Situácia je veľmi problematická a ako je vidieť, pokračuje dodnes.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona