OTRASNÉ Muža dobodali pred jeho synom

NETKY.SK • 5 Január 2019, 13:07 • 2 min
OTRASNÉ Muža dobodali pred jeho synom

LONDÝN - Britská polícia začala vyšetrovať vraždu muža, ktorého útočník dobodal v piatok vo vlaku v grófstve Surrey ležiacom juhozápadne od Londýna. Informoval o tom webový portál denníka The Guardian.

slovakia

left justify in out

Britská dopravná polícia (BTP) bola privolaná v piatok poobede do stanice Horsley po tom, ako jej nahlásili dobodanie muža vo vlaku smerujúcom z Guilfordu - ležiaceho 43 km juhozápadne od Londýna - do londýnskej stanice Waterloo.

 

Muž utrpel smrteľnú bodnú ranu a zomrel na mieste činu, spresnil webový portál The Independent.

 

Polícia britským médiám vypovedala, že muž (51) utrpel niekoľko bodných rán priamo pred zrakom svojho štrnásťročného syna. Ten je teraz v starostlivosti psychológa.

 

Podľa svedkov prebehla najprv medzi obeťou a úťočníkom bitka. Záchranári  sa ihneď po príchode snažili obeti poskytnúť prvú pomoc, ale podľa ich vyjadrení nemal ani najmenšiu šancu prežiť.
 

obrazok

 

"Bol to šokujúci a násilnícky útok, ktorý sa odohral vo vlaku za denného svetla," povedal Gary Richardson z dopravnej polície.

Páchateľ aj obeť do vlaku podľa Richardsona nastúpili v Guilforde. Príslušníci BTP pátrali v dedine Clandon, kde útočník údajne z vlaku vystúpil. Polícia vyzvala pasažierov, ktorí boli v čase vraždy vo vlaku, aby prípadnými informáciami pomohli vyšetrovaniu.

 

Incident si vyžiadal prerušenie vlakových spojení medzi Guilfordom a Effingham Junction - jednej zo zastávok na trase do londýnskej stanice Waterloo.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies