Otrasné: Muž zastrelil dieťa (†1) v kočíku priamo pred očami rodičov!

NETKY.SK • 2 September 2013, 18:50 • 2 min
Otrasné: Muž zastrelil dieťa (†1) v kočíku priamo pred očami rodičov!

NEW YORK – Neznámy muž strelil do hlavy malé dieťa (1), ktoré sedelo v kočíku a bolo na prechádzke so svojimi rodičmi v newyorskej mestskej časti Brooklyn.

slovakia

left justify in out

Antiq Hennis bol zabitý strelou do ľavej strany hlavy. Nepomohol mu ani rýchly prevoz do neďalekej nemocnice Brookdale University Hospital and Medical Centre, kde ho prehlásili za mŕtveho.

Podľa svedkov muž nevystrelil zo zbrane len jeden raz. „Počul som tri alebo štyri výstrely,“ povedala Gina Gambová (22), ktorá stála neďaleko. „Videla som muža s kočíkom a kričal: „Zastrelili moje dieťa, zastrelili moje dieťa,“ dodala Gambová. Ďalší svedok Orlando Joseph popísal incident pre televíziu CBS 2: „Bol som na zadnom dvore keď som započul streľbu. Znelo to ako štyri strely – jedna za druhou – bang, bang, bang, bang.“ Keď sa dozvedel, že zastrelili dieťa bol z toho v šoku: „tento svet je zvrátený,“ dodal Joseph.

Okrem dieťaťa nebol nikto iný zasiahnutý. Podľa polície strelec utiekol ihneď po streľbe. Nikto zatiaľ nepozná motív jeho činu.

Za posledných osem dní je to už druhý prípad streľby v Brooklyne na malé dieťa. Trojročný Tharell Edward bol postrelený 23. Augusta keď bol na vychádzke so svojou babysiterkou. Našťastie streľbu prežil.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies