OTRASNÉ: Matka chcela predať panenstvo svojej maloletej dcéry

NETKY.SK • 21 Január 2018, 11:18 • 2 min
OTRASNÉ: Matka chcela predať panenstvo svojej maloletej dcéry

Odporný prípad, kedy matka ešte len trinásťročnej dcéry chcela predať jej panenstvo, sa stal v Moskve. Irina Gladkikh (35) so svojou kamarátkou vymyslela diabolský plán na to, ako ľahko zbohatnú. Bohužiaľ k tomu chcela využiť svoju malú dcérku. Našťastie ich polícia zadržala skôr, než k pohlavnému styku medzi mužom a neplnoletou došlo.Informoval o tom portál extra.cz.

slovakia

left justify in out

Irina Gladkikh nebola nikdy žiadna svätica. Už kedysi začala svoju kariéru ako prostitútka a dlhé roky sa živila vlastným telom. Potom sa jej narodila krásna dcéra, ktorá má v súčasnosti trinásť rokov a matke sa zrodil v hlave odporný plán na to, ako rýchlo zbohatnúť.

 

So svojou kamarátkou vymysleli, že si urobia výlet do Moskvy a pri tej príležitosti predajú panenstvo mladučkej dievčiny. Lenže moskovská polícia o všetkom vedela.

 

Krkavčia matka do poslednej chvíle netušila, že dcérku predáva tajným agentom. Keď od nich prebrala v prepočte 20 tisíc eur za sex s jej dcérou, polícia ju okamžite zatkla.

 

Pri výsluchu všetko priznala. "Prišli sme do Moskvy, aby sme spoznali bohatého muža a dostali peniaze za sex s mojou dcérou," hovorí na videu, ktoré zverejnilo ruské ministerstvo vnútra.

 

Irina poputuje pravdepodobne za mreže a jej dcéra bola prevezená do moskovskej nemocnice na kontrolu. Ľudia na sociálnych sieťach neveriacky krútia hlavou nad tým, ako vôbec môže byť matka niečoho takého schopná.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies