OTRASNÉ Dievčatko znásilňoval školník tak dlho, až otehotnela

NETKY.SK • 27 Január 2018, 12:24 • 2 min
OTRASNÉ Dievčatko znásilňoval školník tak dlho, až otehotnela

Odporný prípad, kedy školník opakovane znásilňoval malé dievčatko (11), šokoval verejnosť. Nevinné dievčatko vo svojom nízkom veku otehotnela. Rodičia vzornej študentky s hrôzou zistili, že ich dcéra je už v piatom mesiaci tehotenstva. Prípad rieši polícia. Informoval o tom portál extra.cz.

slovakia

left justify in out

Desivý prípad sa odohral v Číne. Študentka prezývaná Lele (11) mala iba deväť rokov, keď bola prvýkrát znásilnená. A rozhodne to nebolo naposledy.

 

Čínske dievčatko muky zažívala aj nasledujúce dva roky. A teraz je vo svojich jedenástich rokoch tehotná. Bola totiž opakovane znásilňovaná zvrhlým školníkom, ktorý sa trestnej činnosti na maloletej dopúšťal tak dlho, kým sa na to neprišlo.

 

Je viac než pravdepodobné, že ak by pravda nevyšla najavo, zamestnanec školy by vo svojom odpornom počínaní pokračoval. Obvinený päťdesiatročný školník Liu Baoming je ženatý muž.

 

Rodina obete vôbec netušila, čo sa predošlé dva roky dialo, kým Lele nevzali na vyšetrenie, pretože sa im nezdala v poriadku. Až následne sa zistilo, že dievča čaká dieťa.

 

Riaditeľ základnej školy Wang Chunkui vyhlásil, že v posledných dvoch rokoch nedostal od dievčiny rodiny ani jednu sťažnosť. Rodina momentálne rieši skorý potrat dievčaťa.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies