Otrasený Réway nedohral, lekár: Po zápase sa už cítil lepšie

NETKY.SK • 23 Apríl 2016, 08:52 • 2 min
Otrasený Réway nedohral, lekár: Po zápase sa už cítil lepšie

MEGEVE - Slovenskí hokejisti dohrali piatkový duel Euro Hockey Challenge vo francúzskom Megeve bez Martina Réwaya. V prvej tretine ho prišpendlil na zadný mantinel Antonin Manavian a spôsobil mu tržnú ranu na brade. Po ošetrení sa center prvého útoku cítil lepšie, jeho účasť na nedeľňajšom dueli v Grenoble je však otázna.

slovakia

left justify in out

Manavian si vyšliapol na Réwaya v 13. minúte, no za úder do hlavy ho rozhodcovia vylúčili len na dve minúty.

 

Dvadsaťjedenročného reprezentanta odprevadili spoluhráči do šatne a do stretnutia už nezasiahol. "V prvej tretine došlo k stretu s protihráčom, pri ktorom dostal úder do hlavy. Zostal mierne otrasený. Mal tržnú ranu na brade, ktorú sme ošetrili," konštatoval lekár slovenského tímu Milan Petro.

 

Napriek tomu, že s talentovaným centrom to pri schádzaní z ľadu vyzeralo hrozivo, z tvrdého stretu sa otriasol a po stretnutí sa už cítil lepšie. Prípadný štart v nedeľňajšom dueli je však otázny. "Zatiaľ ťažko povedať, či nastúpi, hoci sa už cítil celkom dobre. Máme deň voľna, uvidíme, ako bude regenerovať. Pred zápasom sa rozhodneme, či pôjde hrať alebo nie," dodal Petro.

 

Slováci triumfovali v Megeve nad Francúzmi 4:1 a pripísali si premiérový triumf v tohtoročnom seriáli Euro Hockey Challenge.

 

/vyslaný redaktor TASR ky/ /k dispozícii sú zvukové záznamy, fotoreportáž a videozáznamy/

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies