Otestovaná Cibulková smeruje na pekelný kemp

NETKY.SK • 23 November 2015, 14:04 • 2 min
Otestovaná Cibulková smeruje na pekelný kemp

BRATISLAVA - Slovenská grandslamová finalistka Dominika Cibulková má za sebou kondičné sústredenie vo Vysokých Tatrách, pred sychravým počasím teraz tradične utečie na prípravný pobyt do oveľa vľúdnejšej klímy na tenis.

slovakia

left justify in out

"Ešte posledné testy pred odchodom na ´pekelný´ kemp," napísala Cibulková prostredníctvom svojej oficiálnej facebookovej prezentácie, pridala fotku z bežeckého pásu pod dohľadom Viktora Bielika v Centre športovej medicíny Sportmed.

 

 

 

Este posledne testy pred odchodom na treningovy "pekelny" kemp 󾭞🏻 kde inde ako v Sportmede u Viktora Bielika 󾮟🏻󾮗🏻Last "testing" before i go for my training camp to Florida! 󾭞🏻

Posted by Dominika Cibulkova on Monday, November 23, 2015

 

Zverenkyňa kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka Cibulková už niekoľko rokov má zázemie na medzisezónnu prípravu v Akadémii Evertovcov v Boca Ratone na Floride.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies