Otec sa snažil prepašovať do Španielska svojho syna v kufri! Musel zaplatiť pokutu

NETKY.SK • 24 Február 2018, 08:23 • 2 min
Otec sa snažil prepašovať do Španielska svojho syna v kufri! Musel zaplatiť pokutu

CEUTA - S pokutou vo výške 92 eur odišiel zo španielskeho súdu Ali Ouattara pochádzajúci z Pobrežia slonoviny, ktorý sa pokúsil pred viac ako dvoma rokmi prepašovať svojho syna Audoua do Španielska v kufri.

slovakia

left justify in out

Colníci objavili iba 8-ročného chlapca vo veľkom kufri, ktorý sa snažila preniesť cez kontrolu na hranici medzi Marokom a španielskou enklávou Ceuta mladá Maročanka, informovalo BBC.  

 

Colníci podozrivú ženu zadržali a na jej batožinu si poriadne posvietili. Keď ho otvorili neverili vlastným očiam, chlapca, ktoré ho v ňom našli vo fatálnej polohe veľmi ťažko dýchal a bol vo veľmi zlom zdravotnom stave.

 

img

 

Ali Ouattar, otec syna skončil po dobu jedného mesiaca vo väzení, pričom prokuratúra požadovala oveľa vyšší trest, pretože zorganizoval jeho prevoz do španielska takýmto brutálnym spôsobom a navyše ohrozil jeho zdravie. V priebehu vyšetrovania sa ale nenašli dôkazy, že by muž vedel akým spôsobom najatí prevádzači budú dieťa pašovať.

 

img

 

„Otec ani ja sme nevedeli, že ma hodia do kufra,“ uviedol pred súdom mladý Adou Ouattara. Chlapec momentálne žije s matkou a so svojim otcom na parížskom predmestí. Do Ceuty sa však musel vrátiť, aby očistil meno svojho otca a mohol svedčiť pred súdom. „Je po všetkom a môžeme začať spoločne žiť, moja žena, moje dcéra, syn a ja,“ uzavrel nepríjemný zážitok Ali.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies