Otec Meghan Markle robí škandál za škandálom: Takéto osobné informácie týkajúce sa kráľovského páru prezradil médiám!

NETKY.SK • 20 Jún 2018, 09:29 • 2 min
Otec Meghan Markle robí škandál za škandálom: Takéto osobné informácie týkajúce sa kráľovského páru prezradil médiám!

Otec novopečenej vojvodkyne zo Sussexu opäť povedal viac, ako mal.

slovakia

left justify in out

Už by sa mohlo zdať, že Thomas Markle, otec novej anglickej vojvodkyne Meghan, sa za každú cenu snaží vyťažiť z popularity svojej dcéry maximum. Začalo to tým, že si nechal od paparazzov zaplatiť za fotografie, na ktorých im pózoval, pokračoval tak, že sa nezúčastnil dcérinej svadby, pričom špekulácie ohľadom skutočných dôvodov boli rôzne, až po poslednú situáciu, za ktorú sa mu Meghan zrejme poďakuje dvojnásobne. Poskytol totiž televízny rozhovor, v ktorom otvorene rozprával aj o výsostne osobných záležitostiach kráľovského páru.

 

Anglická kráľovská rodina púta veľkú pozornosť ľudí po celom svete. Musia však fungovať striktne v súlade s etiketou, preto sa o ich súkromí nikdy nehovorí a všetky informácie tohto druhu sú prísne strážené. Rovnako nikdy nerozprávajú o svojich pocitoch, takéto interview poskytujú len veľmi výnimočne. Sú skrátka oficiálnymi osobnosťami britskej monarchie a ich život ostáva dobre stráženým tajomstvom. To je ale zrejme úplne jedno Meghaninmu otcovi.

 

Thomas Markle sa rozhodol poskytnúť rozhovor v televízii, kde otvorene prehovoril napríklad o tom, že mladomanželia v blízkej dobe plánujú potomka. Opísal tiež, akým spôsobom ho Harry požiadal o Meghaninu ruku. Vraj to prebehlo telefonicky a princ mu musel sľúbiť, že na ňu nikdy nezdvihne ruku.

 

Rovnako prezradil, že mu bolo veľmi ľúto, že sa svadby nemohol zúčastniť. Vraj celý obrad sledoval v televízii a žiarlil, keď videl princa Charlesa, ako jeho dcéru vedie k oltáru. Bol mu však vďačný za to, že sa tejto úlohy namiesto neho ujal.

 

Mnohí sa zamýšľajú nad tým, prečo má Thomas Markle potrebu opakovane vystupovať v médiách. Ide o pokus, ako napraviť svoju povesť alebo o snahu zarobiť?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona