Otec jednej z obetí atentátu na Ukrajine odpálil v súdnej sieni dva ručné granáty

NETKY.SK • 1 December 2017, 06:00 • 2 min
Otec jednej z obetí atentátu na Ukrajine odpálil v súdnej sieni dva ručné granáty

KYJEV - Otec jednej z obetí atentátu na dvoch mužov vo veku 25 a 30 rokov, ku ktorému došlo vlani vo februári v meste Nikopol v Dnepropetrovskej oblasti na Ukrajine, vo štvrtok odpálil počas procesu s vrahmi svojho syna v súdnej sieni v Nikopole dva ručné granáty.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom ukrajinské elektronické, ako aj internetové médiá s odvolaním sa na policajné zdroje. Podľa nich muž prišiel o život podobne ako jeden z trojice obžalovaných z vražednej streľby po prevoze do nemocnice. Ďalších deväť zranených, medzi ktorými boli aj dvaja zostávajúci obžalovaní, civilisti, súdni zamestnanci a príslušníci bezpečnostných zložiek, sú v starostlivosti zdravotníkov v nemocnici.

 

Otec sa k odpáleniu ručných granátov odhodlal krátko po tom, čo súd už opakovane odročil konanie vo veci. Polícia okolie miesta incidentu hermeticky uzavrela, budovu súdu prehľadávali pyrotechnici.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona