Otec Dudu: Legia mu dala veľa, ale je čas na nové výzvy

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 09:10 • 2 min
Otec Dudu: Legia mu dala veľa, ale je čas na nové výzvy

VARŠAVA - Slovenskému futbalovému reprezentantovi Ondrejovi Dudovi dala Legia Varšava veľa, ale je čas na nové výzvy.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre portál Wirtualna Polska to vravel Dudov otec. Ondrej Duda senior tvrdí, že jeho syn vie, čo chce od futbalovej kariéry. "Je silný po mentálnej stránke a na vecnú kritiku reaguje s pokojom. V relatívne krátkom čase si našiel miesto aj v reprezentačnom tíme a už sa dostal aj na majstrovstvá Európy. Legia mu naozaj dala veľmi veľa, ale teraz sa potrebuje posunúť v kariére," povedal Ondrej Duda st.


Dvadsaťjedenročný ofenzívny hráč Duda sa stal prvým strelcom Slovenska na ME 2016 vo Francúzsku, keď ako striedajúci hráč rozvlnil sieť v súboji s Walesom (1:2). V uplynulej sezóne v 43 zápasoch v najvyššej poľskej súťaži strelil 5 gólov a momentálne je o jeho služby veľký záujem na Apeninskom polostrove. Podľa talianskeho novinára Gianlucu Di Marzia sa o sninského rodáka zaujímajú AS Rím aj Bologna, tiež účastník francúzskej Ligue 1 AS Monaco. Informácie o záujme z Talianska pre servis CalcioNapoli24 potvrdil aj hráčov agent Martin Petráš, spomenul SSC Neapol. Duda bol blízko účinkovania v tamojšej Serie A už minulý rok, transfer do Interu Miláno sa napokon nezrealizoval.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies