Otec a manžel zavraždených turistiek v Egypte: Za vraždu stíhaný, za drogy nie

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 19:09 • 2 min
Otec a manžel zavraždených turistiek v Egypte: Za vraždu stíhaný, za drogy nie

PRAHA - Otec a manžel dvoch českých turistiek, ktoré za záhadných okolností zomreli v egyptskom letovisku Hurghada, čelí obvineniu z ich vraždy. Policajné vyšetrovanie prípadu by sa malo ukončiť ešte v tomto mesiaci, potom sa kauzou bude zaoberať justícia. Informovali o tom internetové vydanie denníka Blesk, ako aj české elektronické médiá.

slovakia

left justify in out

Petrovi Kramnému (36), ktorý zodpovednosť za smrť oboch blízkych opakovane poprel, hrozí v prípade potvrdenia viny súdom 25-ročný alebo doživotný trest väzenia.
     

Muž však čelil doteraz aj stíhaniu v súvislosti s objavením menšieho množstva drog, údajne marihuany, ktoré sa našli v jeho skrinke na pracovisku.
     

Podľa dotyčného mu drogy ktosi podstrčil, test, ktorému sa podrobil, dopadol v jeho prospech. 
     

Polícia tento prípad odložila a vzhľadom na menšie množstvo drog ho odovzdala príslušnému správnemu orgánu. Ani radnica vo Frýdku-Místku sa však kauzou viac nemieni zaoberať, pretože ide o delikt nepodstatného charakteru v porovnaní s tým, z čoho je Petr K. podozrievaný a kvôli čomu je uväznený.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies