Otca tenisovej hviezdy zatkli za obťažovanie svojich maloletých zverencov!

NETKY.SK • 28 Júl 2017, 12:05 • 2 min
Otca tenisovej hviezdy zatkli za obťažovanie svojich maloletých zverencov!

VISTA - Nikolaos Philippoussis, otec bývalej tenisovej hviezdy Marka Philippoussisa, sa nepriznal k obťažovaniu 9-ročných dievčat, čoho sa mal dopustiť pri práci tenisového inštruktora.

slovakia

left justify in out

V utorok ho zatkli v San Diegu pre podozrenie z obťažovania maloletých osôb na základe tucta fotografií s pornografickými a oplzlými sexuálnymi aktmi s dieťaťom do 14 rokov a dvoch záberov s mladším ako 10 rokov.

Je obvinený z obťažovania dvoch svojich tenisových žiakov z júna 2016. Prokurátori tvrdia, že sa to malo udiať v dome trénera, v jeho aute a v country klube v San Diegu. Po jeho zatknutí sa výška kaucie na prepustenie zvýšila z 2,5 milióna amerických dolárov na 9,2 milióna. "Je to dosť veľká suma," povedal Ryan Tegnelia, obhajca Philippoussisa.

Trénerovi prikázali, aby v prípade zaplatenia kaucie odovzdal pas, ale keďže má austrálske občianstvo, jeho advokát tvrdí, že to nie je možné. Syn Nikolaosa Philippoussisa Mark sa taktiež zúčastnil na súdnom vypočúvaní, ktoré však podľa médií nekomentoval.

Mark Philippoussis je bývalý ôsmy hráč svetového rebríčka, ktorý pomohol Austrálii k zisku dvoch trofejí v Davis Cupe (1999, 2003). Väčšinu kariéry ho koučoval otec.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies