Otca prezidentky Čaputovej museli nutne operovať

NETKY.SK • 4 Február 2021, 15:30 • 2 min
Otca prezidentky Čaputovej museli nutne operovať

V súčasnej situácii je pobyt v nemocnici riskantnejší ako kedykoľvek predtým. Hlava Slovenskej republiky prežíva ťažké chvíle. Jej otec musel podstúpiť operáciu.

slovakia

left justify in out

Štefan Strapák musel byť nutne prevezený do nemocnice pre komplikované zranenie. To, v akej situácii sa teraz nachádzajú nemocnice v našej krajine je už známa vec. Doktori a zdravotnícky personál pracujú kvôli COVID-19 bežne aj nadčasy. 

 

Podľa portálu topky.sk sa má momentálne Štefan Strapák nachádzať v nemocnici Ladislava Dérera na bratislavských Kramároch. Nutnú operáciu musel podstúpiť kvôli zlomenine krčku stehennej kosti. Tá prebehla vo včerajšćh hodinách a momentálne je jeho stav stabilizovaný.

 

img

 

Návštevy sú pre závažnú pandemickú situáciu zakázané vo všetkých nemocniciach na Slovensku. "Prezidentka rešpektuje pravidlá a rovnako ako ostatní ľudia, ktorí majú v nemocnici svojich blízkych, nebude môcť ísť otca navštíviť. Je s ním v telefonickom kontakte," odkázal pre topky.sk hovorca prezidentského úradu Martin Strižinec.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies