Otca Garyho a Phila Nevillovcov obvinili zo sexuálneho obťažovania!

NETKY.SK • 20 Máj 2013, 16:40 • 2 min
Otca Garyho a Phila Nevillovcov obvinili zo sexuálneho obťažovania!

LONDÝN - Otca bývalých futbalových reprezentantov Anglicka a hráčov Manchestru United Garyho a Phila Nevillovcov obvinili zo sexuálneho obťažovania. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatriročný Neville Neville z Bury neďaleko Manchestru v severnej časti Anglicka, sa mal sexuálneho deliktu dopustiť v marci.  Neville starší sa musí dostaviť na súdne pojednávanie 12. júna.

"Preskúmal som všetky dôkazy, ktorých sa zmocnila a nahromadila polícia, aby sme ho mohli obviniť zo sexuálneho znásilnenia, pričom došlo k penetrácii so 46-ročnou ženou," povedal Nazir Afzal, hlavný  prokurátor Korunnej prokurátorskej služby (CPS) na severozápade Anglicka.

Nevillov syn Gary je v súčasnosti členom realizačného tímu anglického národného tímu, zatiaľ čo Phil, ktorý hral posledných osem rokov za FC Everton, oznámil nedávno koniec futbalovej kariéry.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies