Otava o Breznaníkovi: Nerobíme betlehem, potrebujeme hajzla

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 11:52 • 2 min
Otava o Breznaníkovi: Nerobíme betlehem, potrebujeme hajzla

PRAHA - Slovenský futbalista Michal Breznaník nemal pred príchodom do pražskej Sparty medzi novými spoluhráčmi na Letnej na ružiach ustlané, veď napríklad Ladislavovi Krejčímu ešte ako hráč Liberca zlomil predpriehlavkovú kostičku a Marek Matějovský od neho inkasoval lakťom do rozkroku.

slovakia

left justify in out

"'Bréza' zapadol do tímu veľmi dobre, poriadne drie. Že má nejakú povahu a prejav na ihrisku... My takého nejakého v úvodzovkách hajzla potrebujeme," uviedol v rozhovore pre Sport člen predstavenstva Sparty Jakub Otava. Klub s 28-ročným Revúčanom uzavrel v apríli kontrakt na tri sezóny, prišiel ako voľný hráč, ktorý naposledy pôsobil v ruskom Perme. "Nejaké trecie plochy po príchode určite boli, nebudeme si to maľovať naružovo. Nemôžeme však stavať betlehem, potrebujeme občas aj nejakého dravca," doplnil s úsmevom Otava. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies