Osviežte svoje horúce dni podvečerom stráveným na terase Grand Hotela River Park

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 11:22 • 2 min
Osviežte svoje horúce dni podvečerom stráveným na terase Grand Hotela River Park

BRATISALVA - Príjemný podvečer na brehu Dunaja môžete zažiť každý deň na terase Grand Hotela River Park v Bratislave. Letná akcia Drink po 5 prináša Bratislavčanom, ale i turistom možnosť vychutnať si atmosféru horúcich letných večerov s chutným drinkom v ruke.

slovakia

left justify in out

Na terase je príjemný chládok, ktorý vás spolu s nápojom príjemne osvieži. Horúco bude len v prípade, ak sa pridáte k latino tanečníkom z Riverpark Dance School, ktorí vystúpia každý štvrtok. Vášnivé rytmy už na otváraní spustili vlnu nadšenia.

 

Každý deň po 17:00 si tu oddýchnete a načerpáte energiu popri piatich kokteiloch alebo osviežujúcich záhradných limonádach za špeciálne ceny. Všetok stres a starosti z vás opadnú hlavne vo štvrtky, keď bude tunajší priestor vyplnený hudbou od DJs – medzi nimi vystúpi aj známy DJ Milan Lieskovský. Celkovú atmosféru potom už len doplnia vodné fajky zo sisha baru Dym. Predstava dokonalého popracovného relaxu bude naplnená.

 

Príďte na drink, zabavte sa s priateľmi a vďaka fotke #drinkpo5 vyhrajte lákavú cenu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies