Osvetlite si obývačku podľa filmu alebo hry

NETKY.SK • 20 Júl 2013, 18:01 • 2 min
Osvetlite si obývačku podľa filmu alebo hry

Philips sa postaral o významný krok v zlepšovaní zážitku zo sledovania filmov v domácom prostredí. Keď máte smartfón, televízor s Amblight a LED žiarovky Hue, zažijete niečo veľké.

slovakia

left justify in out

Technológia Ambilight je skutočne zaujímavá. Televízor s touto inováciou dokáže osvetľovať stenu za ním podľa toho, čo sa práve deje na obrazovke. Divák tak nesleduje iba obrazovku samotnú, ale vníma aj všetko, čo sa deje okolo. 

 

Žiarovky Hue sú samostatným produktom, ktorý Philips začal vyrábať podľa vzoru jedného zo start-up projektov na Kickstarteri. Žiarovky Hue sú mimoriadne atraktívnym spestrením domáceho prostredia a najnovšie technológie do nášho každodenného života v doteraz nevidenej forme. Žiarovky Hue sú vybavené LED diódami, zapájajú sa do bežnej objímky a dajú sa ovládať cez smartfón. Do mobilu si nainštalujete bezplatnú aplikáciu na ovládanie žiarovky Hue cez Bluetooth a môžete si cez neho nastaviť nielen intenzitu osvetlenia, ale aj jeho farbu a efekty blikania. S jedinou žiarovkou tak získate vhodné osvetlenie na domácu párty, na intímnu večeru a po novom už aj na sledovanie akčného filmu alebo hranie hry.

Nové televízory od Philipsu spolu so žiarovkami Hue vytvárajú aktívne osvetlenie závislé na tom, čo sa práve odohráva na obrazovke. Ak napríklad hráte akčnú hru na svojom Xboxe alebo Playstation, prispôsobí sa vám celá obývačka. 

 

Platíte za všetko okrem aplikácie


Aplikácia na prepojenie televízie a žiaroviek Hue je dostupná pre všetky zariadenia so systémom Android a iOS, je bezplatná a jej používanie je jednoduché. Stačí si za asistencie pomocníka spojiť smartfón so žiarovkou a televíziou a o zvyšok sa postará systém.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies