Osvaldo končí ako 30-ročný, chce sa venovať muzike

NETKY.SK • 2 September 2016, 10:27 • 2 min
Osvaldo končí ako 30-ročný, chce sa venovať muzike

RÍM - Bývalý taliansky futbalový reprezentant Pablo Daniel Osvaldo sa už vo veku 30 rokov lúči s aktívnou kariérou. Naposledy pôsobil v argentínskej Boce Juniors, ktorá s ním v máji rozviazala kontrakt, keďže kouč Guillermo Barros Schelotto ho načapal v šatni so zapálenou cigaretou a pohádali sa.

slovakia

left justify in out

Podľa Rai Sport mal o služby stredného útočníka záujem teraz v lete taliansky tím Chievo Verona, ale rodák z Lanúsu odmietol jeho ponuku, keďže sa podľa vlastných slov chce naplno venovať hraniu v kapele. Osvaldo vystriedal počas 11-ročnej kariéry až 12 klubov, lemovali ju konflikty s protihráčmi, spoluhráčmi aj trénermi. V drese Juventusu sa v rámci hosťovania tešil z talianskeho titulu v sezóne 2013/2014. Taliansko reprezentoval 14-krát a strelil 4 góly. Informoval server foxsports.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona