Ostrieľaný moderátor Marcel Forgáč oslavuje narodeniny

NETKY.SK • 11 August 2016, 11:27 • 2 min
Ostrieľaný moderátor Marcel Forgáč oslavuje narodeniny

KEŽMAROK/BRATISLAVA - Rozhlasový a televízny moderátor Marcel Forgáč patrí v súčasnosti k najvyťaženejším osobnostiam pôsobiacim v slovenských médiách. V piatok 12. augusta sa dožíva 45 rokov.

slovakia

left justify in out

Prvého vysielania sa údajne bál ako čert kríža a hlas sa mu poriadne triasol. Dnes je vychýreným majstrom hovoreného slova známym z televíznych obrazoviek, z rádiového vysielania i z desiatok kultúrno-spoločenských akcií, ktoré s úspechom moderuje. Cudzie mu nie je písanie scenárov programov či reklamných spotov.

 

Marcel Forgáč sa narodil 12. augusta 1971 v Kežmarku. Moderátorom vraj túžil byť odjakživa, najskôr si však skúsil prácu v novinách a v lokálnej televízii. Ako moderátor a redaktor začínal v prešovskom Rádiu Flash (1994-1998), neskôr v rokoch 1998-2004 pôsobil vo Fun rádiu v Bratislave. Podieľal sa na príprave a realizácii živého vysielania, scenárov programov, scenárov reklamných spotov a oznamov, živých moderátorských vstupov z kultúrno-spoločenských a zábavno-športových podujatí. Post riaditeľa verejnoprávneho Rádia FM zastával v období rokov 2004-2006.

 

V súčasnosti tvorí Forgáč zohratý moderátorský tandem s kolegom Milanom "Juniorom" Zimnýkovalom, s ktorým spríjemňujú vstávanie poslucháčom Rannej šou Fun rádia. Dvojica sa dala dohromady v novembri 2009 a až do augusta 2013 spoločne vysielali Popoludňajšiu šou. Forgáč si získal popularitu tiež účinkovaním a moderovaním úspešných televíznych programov ako Legendy popu (2011), Nikto nie je dokonalý (2012), Inkognito (2015) alebo Česko Slovensko má talent (2015). Zverili mu aj uvádzanie priamych televíznych prenosov súťaže Miss, mnohé plesy, módne prehliadky či koncerty.

 

"Mám rád smiech a zábavných ľudí...", prezradil vyhľadávaný moderátor Marcel Forgáč, ktorý podľa vlastných slov nechce na rádio nikdy zanevrieť. Šťastný otec dvoch synov je ženatý s vysokoškolskou láskou Adrianou.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona