Ostravu povedie Frňka, Svědík skončil

NETKY.SK • 12 December 2014, 13:14 • 2 min
Ostravu povedie Frňka, Svědík skončil

OSTRAVA - Martin Svědík už nie je trénerom futbalistov Baníka Ostrava napriek tomu, že po 16. kole figuruje tento tím na piatej priečke Synot ligy 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Ide o prekvapujúci krok, keďže spomenuté umiestnenie je pre Ostravu najlepšie po jesennej časti od roku 2009. Na lavičku Baníka prichádza z druholigového Táborska Petr Frňka. Informácie zverejnil klubový web.

 

Zaujímavosťou je, že Svědíka oficiálne uvádzali ako asistenta hlavného trénera, aj keď bol de facto prvým koučom. Chýbala mu totiž najvyššia trénerská licencia. Tento administratívny problém však za jeho odchodom nestál, v januári mal kurz dokončiť. 

 

Štyridsaťdvaročný Frňka zbieral skúsenosti ako asistent v Příbrami a Žižkove. Cez týždeň predčasne ukončil angažmán v Táborsku, s ktorým bol po jeseni v druhej najvyššej českej súťaži šiesty, so 4-bodovou stratou na postupové priečky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona