Ostravou otriasla hrozná vražda. Pozitívne testovaný muž dobodal svoju priateľku, aby ju ochránil pred koronavírusom

NETKY.SK • 5 November 2020, 19:49 • 2 min
Ostravou otriasla hrozná vražda. Pozitívne testovaný muž dobodal svoju priateľku, aby ju ochránil pred koronavírusom

OSTRAVA – Muž na smrť dobodal svoju priateľku, aby sa od neho nenakazila novým koronavírusom.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol portál Blesk.cz. Muž (53) sa po útoku na priateľku išiel okamžite udať na políciu, ktorá ho na mieste zatkla a skončil za mrežami. „Zabil som svoju priateľku,“ povedal príslušníkom polície.

 

Vrah sa sám udal

Iba o pár hodín neskôr bol obvinený z vraždy. Dôvod jeho konania je však šokujúci. Vo výpovedi uviedol, že vraždil preto, lebo mal pozitívny výsledok testovania na COVID-19 a údajne mu z toho preskočilo.  

 

„Nad ránom prijali operátori linky 158 od zamestnancov jedného z ostravských zariadení oznámenie, že k nim prišiel muž a oznámil zabitie svojej priateľky,“ uviedla policajná hovorkyňa Soňa Štětínska.

 

Ako dodala, k vražde malo dôjsť ešte 23. októbra. Táto správa sa však na verejnosť dostala až v dnešných dňoch. Po prijatí oznámenia vyrazila na miesto činu policajná hliadka, ktorá potvrdila pravosť informácie. Ženu našli v kaluži krvi, pričom nejavila už žiadne známky života.

 

Partnerku chcel ochrániť pre koronavírusom

Svoju partnerku starší muž ubodal obzvlášť surovým spôsobom. Podľa zistení polície nešlo o vraždu z afektu, vrah mal čin dobre premyslený. Následne išiel všetko nahlásiť polícii. Motívom pritom nemali byť ani problémy vo vzťahu či iné spory.

 

Muž mal byť pozitívny na nový koronavírus a priateľku nechcel vystaviť tejto zákernej chorobe napospas. Podľa portálu polar.cz sa mal pokúsiť o samovraždu, čo mu však nevyšlo a tak sa rozhodol udať na polícii.  

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies