Ostojič pred podpisom zmluvy s Myjavou, v FC VSS končí

NETKY.SK • 29 Január 2016, 16:22 • 2 min
Ostojič pred podpisom zmluvy s Myjavou, v FC VSS končí

BRATISLAVA - Srbský futbalista FC VSS Košice Ivan Ostojič si v jarnej časti sezóny 2015/2016 už neoblečie dres tohto druholigového lídra skupiny východ. Dvadsaťšesťročný obranca (nar. 26. júna 1989) sa v súčasnosti pripravuje s fortunaligovým mužstvom Spartak Myjava, po jeseni "bronzový" tím najvyššej slovenskej súťaže zaberá momentálne v tréningovom kempe v maďarskom Lipóte.

slovakia

left justify in out

"Zatiaľ ešte nie je nič podpísané, ale s vedením myjavského klubu sme už dohodnutí, že budem hrať na jar za nich," citoval východoslovenský denník Korzár slová skúseného zadáka, ktorý ďalej poznamenal: "To, že ma v Myjave chcú a majú o mňa záujem, som sa dozvedel nedávno. Volal mi asistent trénera Richard Höger a jeho prostredníctvom sme sa dohodli, že prídem na skúšku. V Spartaku sú so mnou spokojní, všetky náležitosti ohľadom zmluvy by sa mali dotiahnuť do konca tohto týždňa, keď sa vrátime zo sústredenia v Maďarsku. Sadneme si s majiteľom klubu, aby sme sa dohodli. Aké budú podmienky a na koľko to bude, ešte neviem. S Košičanmi som dohodnutý aj na finačnom vyrovnaní, verím, že nebude žiaden problém. To, aby som získal angažmán niekde v zahraničí, sa mi zatiaľ nepodarilo."

 

Ivan Ostojič je celkom spokojný, že jeho pôsobiskom bude Spartak Myjava. "Som tu približne desať dní a keď sa objavila možnosť prísť sa ukázať, súhlasil som. Myjava je dobrý klub, má výborné podmienky a po jeseni aj dobré postavenie v tabuľke Fortuna ligy. Pomaly si zvykám na nové prostredie a zatiaľ som nenarazil na žiadny problém," uviedol rodák z Pančeva pre web myjavského klubu a dodal: "Jediným zásadným rozdielom v prostredí je veľkosť mesta. Po futbalovej stránke asi len to, že v Spartaku je viac starších, skúsenejších hráčov, v Košiciach bol vekový priemer nižší. Pomaly si už zvykám na spôsob hry, ktorú Myjava predvádza. Myslím si, že s tým nebudem mať problém."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona