Osobnosti velebia Federera. Agassi: Roger posúva latku stále vyššie

NETKY.SK • 17 Február 2018, 09:37 • 2 min
Osobnosti velebia Federera. Agassi: Roger posúva latku stále vyššie

ROTTERDAM - Husársky kúsok Švajčiara Rogera Federera, ktorý bude v pondelok najstaršou mužskou svetovou jednotkou v histórii, zarezonoval aj medzi tenisovými osobnosťami.

slovakia

left justify in out

Američan Andre Agassi zablahoželal grandslamovému rekordérovi k ďalšiemu významnému míľniku v kariére a vyzdvihol jeho prínos pre šport.

 

"Byť svetovou jednotkou vo veku 36 rokov a 195 dní je niečo úžasné. Roger posúva tenisovú latku stále vyššie," uviedol Agassi prostredníctvom twitteru. Federer nadchol aj Agassiho krajana Paula Annaconea, ktorý v minulosti bazilejského rodáka trénoval. "Rogerov príbeh pokračuje. Gratulujem mu k tomu, že napísal ďalšiu fantastickú kapitolu. Za úspešnými výsledkami sa skrýva veľké úsilie celého jeho tímu."

 

Bývalého britského tenistu Grega Rusedskeho fascinuje, že Federer stále dokáže prekonávať rekordy. "To, čo Roger predvádza, je proti logike. Čím je starší, tým je lepší." Podľa legendárnej Američanky Billie-Jean Kingovej Federer potvrdzuje, že aj po tridsiatke sa dá udržiavať vysoká výkonnosť. "Roger návratom na mužský trón potvrdil, že vek je len číslo."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies