Osobnosti reagujú na skvelý výsledok lyžiara Adama Žampu

NETKY.SK • 14 Február 2014, 14:53 • 2 min
Osobnosti reagujú na skvelý výsledok lyžiara Adama Žampu

SOČI - Reakcie slovenských športových osobností na 5. miesto Adama Žampu v superkombinácii na ZOH 2014 v Soči:

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Juraj Gantner, vedúci alpského lyžovania SR na ZOH 2014: "Je to super úspech. Napriek tomu, že v prvej časti pri zjazde mal aj športové šťastie, absolvoval ju Adam veľmi dobre. Pri slalome, ktorý je jeho obľúbenou disciplínou podal optimálny výkony a využil fakt, že v čase, keď bol na trati, bola ešte kvalitnejšia. Kvalita trate sa však postupne zhoršovala na čo doplatili viacerí pretekári. Táto superkombinácia bola trochu nevyspytateľná, ale slalomári mali navrch." 

Janka Gantnerová, vedúca výpravy SR na ZOH v Soči a bývalá československá reprezentantka v lyžovaní: "Super. Je to super výsledok. Adam zajazdil presne tak, ako mal. Už po zjazde si vytvoril dobrú pozíciu na to, aby mohol zaútočiť v slalome a ukázať, čo všetko vo svojej obľúbenej disciplíne dokáže. Po zjazde nemal až taký veľký odstup a ten slalom bol skutočne náročný, takže zjazdári tam nemali šancu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies