Osobnosti hokeja a futbalu spomínali na Pavla Demitru

NETKY.SK • 22 Jún 2013, 12:11 • 2 min
Osobnosti hokeja a futbalu spomínali na Pavla Demitru

NOVÁ DUBNICA - Okrem cyklistiky žila Nová Dubnica v piatok podvečer aj futbalom a spomienkou na hokejovú legendu Pavla Demitra. V exhibičnom zápase proti sebe nastúpili hokejisti a futbaloví internacionáli. Hráči zo zelených trávnikov ukázali svoje umenie a napokon vyhrali 7:6. V následnom rozstrele zo značky pokutového kopu boli tiež úspešnejší po výsledku 4:2.

slovakia

left justify in out

Hokejový výber koučoval z lavičky reprezentačný kouč Vladimír Vůjtek, pomáhali mu aj Marián Gáborík s Marcelom Hossom. Na trávniku predviedol svoje futbalové umenie Tomáš Kopecký. Práve útočník Floridy Panthers bol dušou celého podujatia. Pred rokom ho zorganizoval v Hrušovanoch, tentoraz v Novej Dubnici. Spomienka prilákala na útulný Mestský štadión takmer tisícku divákov. Hokejistov napokon neposilnil stopér FC Liverpool Martin Škrtel, z avizovaných hráčov chýbal aj Ľubomír Višňovský. Okrem Kopeckého sa však predstavili aj dvojnásobný víťaz Gagarinovho pohára Dominik Graňák, Richard Lintner, Róbert Petrovický, Tomáš Surový a mnohí ďalší. V bránke hokejového výberu stál Tomáš Belic. 


Futbalové umenie ukázali aj Jozef Adamec, Ľubomír Moravčík, Jozef Majoroš, Ladislav Pecko či Vladimír Kinder. Všetci si v úvode v strede ihriska spomenuli na Pavla Demitru, ktorý tragicky zahynul pri leteckom nešťastí 7. septembra 2011 pri Jaroslavli. Aj keď bol predovšetkým hokejista, rád si často zahral aj futbal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies