Osobnosťou roka 2011 je Shakira

NETKY.SK • 28 September 2011, 17:47 • 2 min
Osobnosťou roka 2011 je Shakira

Osobnosťou roka 2011 je Shakira

slovakia

left justify in out

img

Osobnosťou roka 2011 podľa Latin Recording Academy je kolumbijská speváčka Shakira (34).
Prestížne ocenenie si sedemnásobná laureátka Grammy a najmladšia nositeľka titulu Osobnosť roka Latin Recording Academy v histórii prevezme v Las Vegas 9. novembra - v predvečer už 12. udeľovania gramofónikov za špičkové produkty latinohudby.
Shakiru ocenili nielen za jej hudobné počiny, ale aj charitatívne aktivity s dôrazom na činnosť ňou založenej dobročinnej nadácie Pies Descazos Foundation.
Ocenenie, ktoré rozšíri bohatú zbierku Shakiriných trofejí, získali pred ňou napríklad Carlos Santana, Ricky Martin, Gilberto Gil, Julio Iglesias Gloria Estefan, predvlani mexický pesničkár Juan Gabriel a vlani španielsky tenorsita Plácido Domingo.
Je tak logické, že Shakira považuje udelenie ocenenia za skutočnú poctu.
Na slávnostnom galavečeri vystúpia už tradične kolegovia laureátky s verziami jej najväčších hitov.
Už o 24 hodín neskôr sa Shakira môže tešiť aj z ďalšej ceny Grammy, keďže figuruje medzi kandidátmi na ocenenie v troch kategóriách, vrátane trofeje za najlepší album roka (Sale el Sol).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies