Osobné auto zišlo z cesty do potoka, zasahoval vrtuľník

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 18:39 • 2 min
Osobné auto zišlo z cesty do potoka, zasahoval vrtuľník

TRENČÍN- Posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) z Trenčína dnes zasahovala pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste medzi obcami Brunovce a Horná Streda v okrese Nové Mesto nad Váhom. Osobné auto tam zišlo z cesty a prevrátilo sa do potoka. Po nehode ostali na mieste dve zranené ženy.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informovala hovorkyňa VZZS Zuzana Hopjaková, vrtuľník s posádkou pristál priamo na ceste, kde sa nehoda stala. Lekár leteckých záchranárov si od rýchlej lekárskej pomoci prevzal do svojej starostlivosti ťažšie zranenú ženu, ktorá utrpela vážne poranenia viacerých častí tela.

 

Po poskytnutí ďalšieho ošetrenia 44-ročnú ženu vzhľadom na závažnosť poranení previezli na oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny do Fakultnej nemocnice v Trenčíne. Druhá zranená žena ostala v starostlivosti pozemných záchranárov.

 

Krátko popoludní požiadali leteckých záchranárov o letecký transport zranenej pacientky do Univerzitnej nemocnice v Martine. „Let prebehol bez komplikácií a pacientka bola vo vážnom, no stabilizovanom stave odovzdaná do ďalšej starostlivosti lekárov Univerzitnej nemocnice v Martine,“ doplnila Hopjaková.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies