Osloboďme sa od Twitteru, burcuje prezident

NETKY.SK • 3 November 2013, 14:06 • 2 min
Osloboďme sa od Twitteru, burcuje prezident

CARACAS - Venezuelský prezident Nicolas Maduro v sobotu vyzval juhoamerický kontinent, aby sa oslobodil od internetovej sociálnej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

Populárny portál totiž obviňuje z napadnutia tisícok užívateľských kont vrátane jeho vlastného. Podľa jeho slov je potrebné dosiahnuť nezávislosť od "nadnárodných korporácií, ktoré kontrolujú sociálne médiá". Reagoval tak na stratu tisícok nasledovníkov  za desať minút, o ktorom informovalo ministerstvo pre komunikácie. Podľa prezidenta ide o snahu vyvolať nepokoje pred decembrovými voľbami do samospráv. Maduro má pritom na Twitteri takmer 1,5 nasledovníkov.

Na Madurove slová reagoval opozičný líder a neúspešný uchádzač o prezidentských post Henrique Capriles. Ten nástupcu Huga Cháveza vyzval, aby sa viac ako o Twitter staral o takmer 50-percentnú infláciu v krajine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona