Oslavy v Bostone mali hladký priebeh

NETKY.SK • 20 Jún 2011, 08:34 • 2 min
Oslavy v Bostone mali hladký priebeh

Oslavy v Bostone mali hladký priebeh - Hokej Kričiaci fanúšikovia oblečení v čiernych a zlatých dresoch Bostonu Bruins, ľudia stojaci na strechách autobusových zastávok a mnohí ďalší lemovali v sobotu ulice mesta, aby zamávali čerstvým hokejovým majstrom

slovakia

left justify in out

img

Kričiaci fanúšikovia oblečení v čiernych a zlatých dresoch Bostonu Bruins, ľudia stojaci na strechách autobusových zastávok a mnohí ďalší lemovali v sobotu ulice mesta, aby zamávali čerstvým hokejovým majstrom a víťazom Stanley cupu.
      Hráči "medveďov" si tieto chvíle užívali naplno. Najužitočnejší hráč play off brankár Tim Thomas bol po celý čas vysmiaty, slovenský kapitán Bruins Zdeno Chára zatínal päsť na znak víťazstva a Patrice Bergeron vyzýval dav, aby kričal ešte hlasnejšie. Oslavy triumfu, na ktorý Boston čakal dlhých 39 rokov, trvali takmer dve hodiny. Hráči sedeli v turistických vozidlách "Duck Boats" upravených na pohyb vo vode i na zemi a počas veľkých ovácii krúžili po uliciach mesta.
      Dlhá cesta Bostonu za ziskom Stanley cupu sa začala prípravou vo Vermonte a vyvrcholila siedmym zápasom play off vo Vancouvri. Medzitým stihli odohrať Bruins dve stretnutia v rámci NHL proti Phoenixu Coyotes v Prahe a vyrásť do tímu, ktorý zvládol počas play off až tri sedemzápasové série.
      Oslavy sa zaobišli bez výraznejších incidentov. Polícia zatkla deväť ľudí za výtržníctvo, pitie na verejnosti a iné priestupky. "Fanúšikovia sa správali príkladne počas celého dňa," vyhlásil policajný komisár Edward Dawis.
Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies